Връщане на стоки

Ако изпратения Ви продукт е ПОВРЕДЕН или ДЕФЕКТЕН, ние ще поемем разноските по неговото връщане или замяна, като имате избор дали да Ви заменим продукта или да възтановим Вашите пари напълно!

Моля, пазете и представете касовата бележка, фактура и/ или товарителницата на получената от вас пратка!

Ако получения от Вас продукт е това, което сте поръчали но не е това, което сте очаквали, Вие можете да го смените или дори върнете. В този случай разноските по връщането се поемат от клиента.

При рекламация, смяна или връщане на закупена от вас стока, трябва да изразите писменно Вашето желание най-късно в 14 дневен срок от дата на доставка. Възстановяване на сума става САМО по банков път.

Имайте предвид, че за да се възползвате от опция връщане, продуктът не трябва да е ползван, като всичко трябва да е във вид неразличим от нов, трябва да върнете всички опаковки които сте получили и да няма следи от употреба. Разходите за връщането са за ваша сметка.

Изпратете ни банкова сметка на която да възстановим сумата, която ще бъде преведена по сметката веднага щом получим продуктите и те отговарят на изискванията. Имайте предвид, че стоките трябва да пристигнат при нас до 14 дена след като са получени от Вас, ако това изискване не е спазено ще бъдат върнати обратно откъдето са изпратени. Моля, напишете номер на поръчката, когато изпращате продуктите обратно.

 

Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ