Доставка

Избраните от Вас продукти ще бъдат внимателно опаковани и доставени чрез куриерска фирма Еконт или Speedy с наложен платеж или предварително заплатени чрез банков превод.

Доставка

Цената на доставката не е включена в цената на стоките. Цената зависи от избрания доставчик,  размера и обема на пратката както и адреса за доставка. За точно изчисляване на стойността на доставката прегледайте поръчката си и използвайте калкулатор за изчисляване на цената на доставка на Еконт или този на Спиди, според наличната опция за куриер за  конкретната поръчка.

Потвърждение на поръчката се извършва след като наш служител се свърже с клиента на посочения от него телефон. Ekobord.bg не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато ползвателят е посочил неверни, непълни и/или неточни данни за връзка.

Плащане

Плащанията се извършват с наложен платеж чрез Пощенски Паричен Превод (ППП), или чрез банков превод.

При плащане с наложен платеж чрез Пощенски паричен превод, Вие заплащате на куриера в брой или с кредитна/дебитна карта. За направеното плащaне ще получите разписка за пощенски паричен превод от куриера, която заменя касовия бон.